FÖRELÄSNINGAR

TA HJÄLP AV NATUREN FÖR ATT PÅVERKA DIN HÄLSA POSITIVT

Naturbaserade interventioner, arbetsterapi utomhus, naturlig återhämtning och naturens hälsofrämjande effekter.

Naturen har fantastiska läkande och återhämtande effekter på oss. Men vilka?

Och hur gör jag för att ta del av dem? Hur kan ni arbeta i eller med naturen? Vad är naturbaserade interventioner? Vilka effekter ger det? Det är några av frågeställningarna jag brukar få från andra som också är intresserade av att på något vis få in naturen i arbetet med människor. Och vad kan man göra vintertid? 

Detta och mycket mer föreläser jag om på ett engagerat och inspirerande sätt.

Är du student, redan färdig arbetsterapeut eller har något annat yrke inom vård/ omsorg och precis som jag brinner för trädgårdsterapi? Lär dig mer genom en inspirerande föreläsning!

Mina föreläsningar inriktar sig till utbildningsenheter, företag, organisationer samt till er som önskar ge era åhörare en inspirerande stund kring vad som egentligen händer i oss när vi vistas i naturen.  

 

Mitt syfte är att framhäva naturens hälsosamma effekter och inspirera de som önskar arbeta med ex. trädgårdsterapi. Allt baserat på nationell och internationell forskning.

 

Varje föreläsning anpassas utifrån vad du som beställare är intresserad av. Kanske vill du ha en interaktiv föreläsning följt av en aktivitet?

Kontakta mig så skapar vi en unik upplevelse för just er.