DIGITALA TJÄNSTER

ATT INSPIRERA OCH SPRIDA KUNSKAP PÅ DISTANS

Föreläsningar, guidning på distans och stresshantering med hemövningar

När det av olika anledningar inte går att ses på plats så erbjuder jag digitala lösningar:

 • Digitala föreläsningar
  Anpassas utifrån era behov och önskemål.
  Läs mer under fliken Föreläsning eller klicka här.

   

 • Digitala workshops
  Utifrån hur er verksamhet fungerar och vad det är ni vill uppnå så lägger jag upp en unik workshop anpassad för just den målgrupp ni önskar. I god tid innan workshopen så meddelar jag vad ni behöver för material under övningarna. Workshopen inleds med en kort föreläsning följt av olika övningar i trädgårdsterapi och naturbaserade interventioner. Ni kommer att arbeta i grupper där ni tillsammans får vara kreativa och arbeta praktiskt. En stärkande stund för hela verksamheten!
  Läs mer under fliken Workshop eller klicka här

   

 • Digital stresshantering
  Upplägget för mitt digitala stresshanteringsprogram utgår ifrån teori blandat med praktiskt övningar. Övningarna gör ni i en naturmiljö som passar er. Mellan varje tillfälle får ni med er en må-bra övning att träna på för en hållbar vardag.
  Läs mer under fliken Stresshantering eller klicka här

För att göra upplevelsen mer levande genom skärmen uppskattar jag om ni har möjlighet att finnas med på video.

 

När vi kan se varandra blir det ett "möte" om än digitalt. Interaktionen oss emellan blir lättare och jag kan fånga upp frågor på ett mer naturligt sätt.

 

Jag ser fram emot en digital kunskapsspridning hos just er. Kontakta mig gärna för en diskussion kring hur er verksamhet kan få en skjuts framåt mot mer kontakt med naturen!