top of page

LIVSCOACHING OCH KARRIÄRSCOACHING

Det är i mötet med andra människor som vi blir till, växer och utvecklas

Som diplomerad coach möter jag dig med nyfikenhet, närvaro och engagemang. Jag lyssnar aktivt på det du har att säga utan att döma. Mitt mål som coach är att göra dig framgångsrik i din egen process. Jag tog examen från Novus Coachutbildning 2021. Novus Coachutbildning är godkänd och kvalitetssäkrad av ICF (International Coaching Federation) - detta garanterar att det är en utbildning med hög och internationell standard.

VILL DU ATT JAG BLIR DIN COACH ?

Hur påverkas du i ett möte med någon som verkligen är genuint intresserad av just dig?

En del av coaching är att du som klient får arbeta mot ditt mål, ta ansvar och utvärdera. Coaching är också ett sätt att förhålla sig till livet, att skapa förutsättningar för att klara skiftningar och att bli medveten om hur du agerar i olika situationer.


Som coach så hjälper jag människor att hjälpa sig själva och att stärka sitt görande. Det är skillnad på att vara en rådgivare, expert eller terapeut och att vara coach. Som coach så lyssnar jag aktivit på det du berättar, ställer kraftfulla frågor och fokuserar på att ta processen framåt och lyfta det som kommer vara viktigt för förändringen.

DSC_3760 (1).JPG

REKOMMENDATIONER

"Jag har vid fyra tillfällen fått coachning av Vanessa. Hon är varm, lyhörd och visar ett stort engagemang för mig som klient. Samtidigt är hon professionell, kunnig inom området och kreativ i sin coachning. Jag rekommenderar starkt att anlita Vanessa om du vill ha hjälp med att nå nya mål i livet."

- Anonym

Vad är coaching?

Genom att låta sig coachas öppnas nya vägar upp för personlig utveckling eller utveckling karriärmässigt.
En coaching session följer en tydlig process och har en framåtanda, det är ett resultatinriktat sätt att kommunicera på, att sätta upp tydliga mål är en viktig del av processen. Mål som för dig som klient skapar mening, är i riktning med dina drivkrafter och värderingar.

Blomma

Önskar du bli coachad?

Coaching kan användas i många olika sammanhang och inom många olika områden. Coachen behöver inte vara expert på just ditt område för att ta dig framåt. Har du någon gång upplevt dig vara i någon av följande situation?

- Du vill ta dig vidare från en situation

- Du vill ta dig mot någonting.
- Du har kört fast.
- Du vet inte vart du är på väg?

Då coachar jag dig gärna framåt och får dig att utvecklas!

Samtalet

Du som klient väljer vad samtalet ska handla om. Jag som coach är specialist på utvecklingsprocessen för att på bästa sätt hjälpa dig att medvetengöra, frigöra och utveckla din inre potential. Att få dig att utvecklas.

 

I ett coachande samtal är det jag som är ansvarig för processen och tillhandahåller olika verktyg för att på bästa sätt öppna upp för nya perspektiv för dig som klient.

Genom kraftfulla frågor öppnar jag upp för ökad medvetenhet hos dig, frågorna är ibland känsliga men syftet är gott och jag har som tanke att få dig att vakna upp och få andra synvinklar på upplevda eller kommande situationer.

Upplägg

Jag finns här för att hjälpa dig att hålla fokus mot ditt eller dina uppsatta mål och hjälper dig att utveckla det starka, friska och positiva. 

Vi möts antingen digitalt eller per telefon.

bottom of page