BAKGRUND  -  NUTID  -  FRAMTID

VISION

Vision

"Välmående i naturen"

Genom att öka kunskapen kring naturens hälsofrämjande effekter är målet att fler ska vilja vara och arbeta utomhus.

NatuRey arbetar med

- Att sprida forskningsbaserad kunskap om naturens hälsofrämjande effekter.

- Att få företag/ organisationer att växa genom friskare och gladare medarbetare

- Att ge medarbetare verktyg för att långsiktigt kunna bibehålla en god hälsa och välbefinnande.

- Att erbjuda företag/ organisationer naturbaserade upplevelser för positiv effekt på deras arbetsmiljö.

-  Att erbjuda vårdpersonal kunskap, tips och råd om hur de i sin verksamhet kan arbeta närmre naturen.

- Att ge studenter inom olika områden en inblick i området "naturbaserade interventioner" och inspirera till intresse för området.

Bakgrund

Jag har alltid mått bra av att vara ute i naturen och jag älskar att ha fingrarna i jorden. För något år sedan la jag ner några passionsfruktsfrön i en låda med jord i hopp om att något skulle börja gro! Till min glädje var det flera som kom upp och jag tar fortfarande hand om dessa för att kanske någon dag få se dem blomma eller ge frukt. Vi får se! 

Efter att ha läst en kurs i Trädgårdsterapi vid SLU så kände jag att det verkligen är inom detta område som jag önskar arbeta. Att genom naturen kunna hjälpa människor att må bättre. 

2020 

Ännu lite senare, efter att ha arbetat några år i Alnarps Rehabträdgård vid SLU så gav en omorganisation mig kraft och mod att våga satsa på att bli min egen arbetsgivare för att kunna fortsätta arbeta med det som ligger mig så varmt om hjärtat.  

2021 

Registrering och lansering av företaget. Den spännande resan som egenföretagare startade på riktigt!

Framtid 

Det är viktigt att ha drömmar och mål som ligger framåt i tiden. En dröm är att kunna ha min egen hälsoträdgård där jag kan ta emot människor i behov av återhämtning, vardagsbalans och ge dem inspiration och ny energi. Detta är något som finns med mig och förhoppningsvis en dag blir drömmen verklighet! 

På samma sätt drömmer jag också om att kunna äta en passionsfrukt odlad från min egen planta, vem vet om den drömmen också kommer att bli sann?