top of page

VANESSA REYNERS

GRUNDARE OCH ÄGARE AV NATUREY

Vanessa Reyners photo

Så blev Naturey till

Det var när min dåvarande arbetsgivare bestämde sig för att omorganisera och jag sattes i ett nytt sammanhang som tankarna kring att bli egenföretagare satte igång på riktigt. Idag är jag jätteglad över att jag vågade ta steget och satsa på det som jag brinner för och därmed ge mig själv möjligheten att arbeta med och i naturen!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Blå blomma

Företagsnamnet

En sammansättning av de två orden natur och rey. Rey är första bokstäverna i mitt efternamn och symboliserar även makt då rey på spanska betyder kung. Tillsammans bildar de ordet naturey som i företaget symboliserar att ta makten över sin hälsa genom naturkontakt. Naturey används även på engelska i bemärkelsen för ett området som har mycket natur.

Våren 2022 blev jag utsedd till Årets Nyföretagare i Burlövs kommun! Jag är otroligt glad och stolt över utmärkelsen och ser fram emot att fortsätta sprida min kunskap och bidra till ökat välmående i samhället!

årets nyföretagare pris
Åres nyföretagare diplom

Naturen för mig

Jag har alltid tyckt mycket om att vara ute, nära naturen. Under min uppväxt så var vi mycket utomhus och jag har härliga minnen kring hur vi samlade löv på hösten för att skapa fina hösttavlor, när vi åkte till stranden långt innan frukost och när vi paddlade ut till en liten ö för att sedan nyfiket upptäcka vad som fanns där. Senare var jag med i scouterna och älskade att åka på läger, gå på hajk och vara utomhus.

Detta har jag tagit med mig in i vuxenlivet och tycker väldigt mycket om att vandra, tälta och att vara i naturen. Steget till att då satsa på ett arbete där jag vill få fler att vara utomhus både på fritiden såväl som i arbetslivet är därmed inte så långt. Det känns väldigt inspirerande att få sprida kunskapen kring naturens hälsofrämjande effekter. Jag känner mig priviligierad som får ha naturen som min arbetsplats!

Jag tycker det är oerhört vilsamt att vara någonstans där det är helt tyst. Där det är tyst på riktigt. Där man helt plötsligt hör sådant som annars försvinner i allt annat ljud. När jag kan höra hur det prasslar under fötterna och när fågelkvitter är det primära ljudet. Nu mer än någonsin är det viktigt att vi värnar om vår relation med naturen. Vårt digitala samhälle har nämligen gjort att vi spenderar mestadels av vår tid inomhus. Ta dig tid att vara i naturen, att stanna upp och låt naturen bjuda in dig till en avkopplande stund.

Att få sjunka ner i mjuk mossa och titta upp i trädkronorna, det får mig att känna mig lugn, harmonisk och levande. Och det är väl det vi vill vara? Inte bara leva utan att känna oss levande? 

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG!

Vanessa Reyners i naturen
Vanessa Reyners i naturen
Vanessa Reyners i naturen
Vanessa Reyners i naturen
Vanessa Reyners i naturen
Vanessa Reyners i naturen
Vanessa Reyners i naturen

NATUREY'S KUNDOMDÖMEN

bottom of page